Välkommen till bloggen!

Det här är bandybloggen med stort B! Det är en blogg som kommer att fyllas med intressant, roligt och allmänt innehåll om sådant som rör bandy och mig själv, Karl-Sören Karlsson. Det är ett sant nöje att få möjligheten att förkovra mig helt och hållet i det jag älskar allra mest, och att det är jag som står som enda avsändare gör mig stolt, det betyder att det är enbart mitt material som kommer publiceras här och jag har inte haft liknande form tidigare att uttrycka mig i.

Visserligen är jag en väldigt talför person i det verkliga livet, så mycket utav det som jag säger i samtal med människor är också sådant som kommer hamna här i skriven form. Det betyder alltså att mina anekdoter, mina kunskaper och mina intressen inte enbart blir något som svävar förbi och glöms bort, här kan alla läsa om det flera gånger. Det är också en av de främsta anledningarna till att jag har startat bloggen, nämligen att det blir som en samling av berättelser som väldigt mycket personifierar vem som är jag.

Det handlar mycket för er läsare om att ta den här bloggen för vad det är. Nämligen en personlig betraktelse på historier och fakta som dels florerar kring bandyn som sport, men också en samling av personliga berättelser från mig själv. Om du går in med den kunskapen så blir det också lätt för dig att förstå innehållet, och förmodligen kommer min passion till både bandyn och livet i stort att lysa igenom. Hoppas att ni hittar glädje i mina texter och kommentera gärna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *