Om Karl-Sören & bloggen

Det här är bloggen som i huvudsak kommer att handla om ett och samma ämne. Ett ämne som finns till för människors nöje, för personers triumfer och för alla glada i samhället. Det är bandy jag pratar om, sporten som är synonymt med Sverige och vinter. Det har visserligen inte uppnått nationalsportsstatus ännu, men gudarna ska veta att sporten är djupt rotad i den svenska folksjälen och traditionen. Den finns till för att den är en del av oss, vår historia och vårt kulturella arv. Det är inte något som jag kommer att förkasta, utan snarare kommer den här bloggen fungera som ett sätt att förvalta arvet, och ägnas mycket tid till det fina som är bandyn.

Även om bloggen till majoriteten kommer att handla om bandy så kommer det lika mycket vara en historia om mig själv. Jag har i allmänhet ganska lätt för att prata, och jag tycker om att prata om mig själv. Därför finns det både bakgrund och vilja till att fylla den här bloggen med massa trevligt innehåll, dels om mig själv men också såklart om bandy. Dessutom är det ju givetvis så att dessa två ämnen kommer att flyta ihop, eftersom att en stor del av den jag är handlar om just bandy.

Det är med andra ord mycket som den här bloggen kommer att presentera och reflektera över, alltid med ett nära utgångsläge från bandyn. Det är ett lätt ämne att återvända till när inspirationen tryter, något ni kommer att märka tydligt. Men i övrigt hoppas jag på att det här kommer att bli en rolig och underhållande blogg, för jag ska i så stor mån som möjligt bjuda på mig själv, nästan till den grad att ni till slut kanske tröttnar på mig. Oavsett vad ni tycker om bandy eller mig så tror jag ändå att det kommer att bli innehåll som ni, på något vis, kan tycka är intressant ibland!